KROŽNIKI ZA GOSTINSTVO IZ BELEGA IN BARVANEGA PORCELANA ALI STONEWARE-a

Vsaka umetnina potrebuje svoj podstavek, svoj okvir. 

Naj vaše kulinarične mojstrovine kot umetnina zasijejo na krožnikih iz naše ponudbe….

JERSEY

Sveža nova linija izdelkov kot odgovor na trend postrežbe več manjših jedi. Izdelano v skladu z angleškimi metodami izdelave in s 5 letno garancijo na krušenje robov. Vrhnja glazura je iz REACTIVE GLAZE, saj je s tem vsak izdelek edinstven in drugačnega izgleda.

TINTO

Barvita linija izdelkov in nalašč za kombiniranje v različnih barvah. MOŽNOSTI MNOGIH VARIACIJ V KOMBINACIJI S SAMO
9 IZDELKI. Več funkcijska in barvita paleta izdelkov, ki je močna, lahka in odlična za vaš nakup. Mat in zemeljske barve je enostavno kombinirati med seboj. Izdelano v skladu z angleško proizvodnjo in zelo visoka kakovost s 5 letno garancijo na krušenje robov. Dno krožnika je popolnoma glazirano, da se preprečijo praske.

Q BASIC

Popolnoma nova linija izdelkov sestavljena iz več kot 80 visokokakovostnih (namiznih) izdelkov z edinstvenim razmerjem med
ceno in kakovostjo. Navedeni izdelki so iz belega nemškega porcelana, ki je žgan pri temperaturi 1400ºC in zelo odporen na praske.

Q PERFORMANCE

Izjemno močan gostoljuben porcelan z lahkim porjavelim odtenkom Z DOŽIVLJENSKO GARANCIJO NA KRUŠENJE ROBOV in revolucionarno nizko ceno!! Standardni krožniki iz porcelana, se okrušijo pri testu udarca ob rob običajno med 15 do 30 stopinjah. Q Performance krožniki so odporni na udarec ob rob krožnika do 90 stopinj.

KROŽNIK IZ BELEGA PORCELANA

KROŽNIK IZ BARVANEGA PORCELANA ALI STONEWARE-a

KROŽNIK IZ BELEGA PORCELANA

KROŽNIK IZ BARVANEGA PORCELANA ALI STONEWARE-a

PIŠITE NAM