OPREMA ZA GOSTINSTVO

Ponudite svojim gostom sproščeno, barvito, razigrano kulinarično doživetje. Hrano pripravite vi, za ostalo poskrbimo mi. Predstavljamo vam zanimiv in pester program za postavitev samopostrežnih bifejev…

SAMOPOSTREŽNI BIFE

Izberite poljubne kose in ustvarite izviren samopostrežni bife sistem v restavraciji ali hotelu za vaše goste. V trenutku spremenite svoj bife iz luksuzne podobe v bife z vintage ali južnoameriškim pridihom. Višino bifeja postavite z enostavnimi osnovnimi elementi, kot so samopostrežne lesene deske in dvižni leseni ali kovinski nosilci. Dopolnite bife z edinstvenimi posodami iz bambusa, nerjavečega jekla ali lesa in zaključite koncept kreacij, ki so dovršeni. Prepričani smo, da bo vaš gost užival v jedi in se vedno znova vračal k vam.

OPREMA ZA BAR IN RESTAVRACIJO

V tem sklopu vam želimo predstaviti nove koncepte pogostitve gostov na način, kjer so vključeni leseni pladnji v kombinaciji s posodami iz nerjavečega jekla. Predlagamo nove ideje od menijev in namiznih košar za kruh in jedilni pribor, ki ga uporabljate v strežbi. 

OPREMA ZA BAR IN HOTEL

OPREMA ZA RESTAVRACIJO

OPREMA ZA BAR IN HOTEL

OPREMA ZA RESTAVRACIJE

PIŠITE NAM